Семејни Хотели

Семејни хотели : VIOLETA, TIHOMIR, LINA, GINKA, IVET, ELKA

Новоизграден пансион на 100 метри од море.

Секоја соба располага со:

* ТВ
* TWC
* Мини Бар
* Балкон

Семејни хотели

01.06-30.06.2015

01.09-15.09.2015

01.07-31.08.2015

Двокреветна соба

Ноќевање 9 евра по лице

Ноќевање 13 евра по лице

Апартман

Ноќевање 30 евра за апарт.

ноќевање 50 евра за апарт.

 

Приватно сместување – 400 метри од море во центарот

А категорија – ТВ, WC, Балкон – 11 евра по лице

Б категорија – Заедничко WC, Балкон – 9 евра по лице